Hvorfor vælge SmartWeb Shop?

SmartWeb er det bedste webshop system. Her er beviset.

 
 

1. Kom i gang på 5 minutter

Prøv SmartWeb gratis og vær i gang med opsætning af din webshop på under 5 minutter. SmartWeb er nemt at bruge og kræver ingen uddannelse.

   

5. Ingen begrænsninger

SmartWeb har ingen design- eller funktionelle begrænsninger. Webshoppen kan udvikles efter dine behov.

     
 

2. Mobil optimeret

SmartWeb leveres som standard med mobil-optimerede designs til iPhone, Android, iPad mv. Med vores ”sprog og sites” modul er det også muligt at lave særskilt mobil-indhold.

   

6. Komplet servicepakke

Med SmartWeb får du fuld service med i dit webshop-abonnement. I abonnementet er inkluderet drift, personlig kundeservice og opdateringer.

             
 

3. I top på Google

Webshoppen er udviklet til at komme i top på Google og andre søgemaskiner. Via systemet har du selv mulighed for at søgeoptimere produkter, produktkategorier mv.

   

7. Stærk på integration

SmartWeb er som standard integreret med en lang række eksterne systemer. Hvis du har behov for at integrere med et anden system, er SmartWebs platform åben for integration (via gratis API).

             
 

4. Udvikling med fart på

Vi lancerer mindst to nye funktioner om ugen, så SmartWeb altid er et skridt foran. Som kunde hos SmartWeb er du selv med til at påvirke systemets udvikling.

   

8. Overholder e-handelsstandarder

SmartWeb Shop bliver løbende optimeret til gældende e-handelsstandarder, udstedt af bl.a. E-mærket og NETS.
 

   
 
   

... og en professionel samarbejdspartner

Vi vil ikke kun være din leverandør – vi vil være din samarbejdspartner. Dialog og sparring mener vi er vigtigt for at kunne levere
Danmarks bedste webshop. Har vi ikke svaret, samarbejder vi med en række udvalgte partnere med spidskompetencer indenfor
design, søgeoptimering, markedsføring og integration.


SmartWeb Webshop & CMS Med SmartWeb er det nemt at sælge varer på nettet og via mobilen, opbygge et dynamisk website, dele indhold på sociale medier som Facebook, integrere med eksterne services og måle dine resultater. SmartWeb hjælper dig med at opbygge og vedligeholde din web- og mobilplatform.
SmartWeb.dk support@smartweb.dk +45 4333 1793
Dalsager 25 8250 Egå Denmark
test

© 2006-2015 SmartWeb. CMS og Webshop system. Dansk Norsk Svensk English